КМДА Київська міська державна адміністрація


18 грудня 2017

Навчальні заклади столиці працюють у штатному режимі. Рішення про доцільність відвідування занять приймають батьки

Навчальні заклади столиці працюють у штатному режимі. Рішення про доцільність відвідування занять приймають батьки

Усі заклади освіти, школи та дитячі садочки, у місті Києві працюють у штатному режимі, незважаючи на значне погіршення погодних умов. Нагадуємо, що батьки мають право самостійно приймати рішення про відвідування дитиною закладу освіти. У класах та групах, де в зв’язку з негодою буде відсутня велика кількість дітей, передбачене повторення матеріалу за навчальною програмою.

19 грудня у столиці очікується вночі сильний сніг, вдень – помірний, вночі та вранці пориви вітру 15-18 м/с, хуртовина, на дорогах – ожеледиця. Температура протягом доби 2-4°C морозу.

Наразі близько 600 одиниць техніки задіяно до прибиральних та очисних робіт. Це снігоприбиральна техніка КК «Київавтодор», житлово-комунальних дільниць, КО «Київзеленбуд» та інших. Також до роботи залучено 7 тягачів, що працюють на ділянках із найбільш складним трафіком, зокрема, на спусках та підйомах. За порядком на дорогах слідкує 50 патрульних бригад Нацполіції.

Звертаємо увагу, що у ранкові та вечірні години обмежено в’їзд великогабаритного транспорту до міста. Також міська влада закликає водіїв утриматись від поїздок власними авто та надати перевагу громадському транспорту.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.