Головна  →  Новини районів  →  13 грудня 2017

Спеціалізована школа №40: засідання Круглого столу на тему «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей»

Спеціалізована школа №40: засідання  Круглого столу на тему «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей»

На виконання  річного Плану роботи школи, плану науково-методичної та інноваційної роботи на 2017-2018 навчальний рік та з метою впровадження в освітній процес національної стратегії «Нова українська школа» у спеціалізованій школі №40 відбулося засідання  Круглого столу на тему «Інноваційні технології виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей».

Одною з головних задач діяльності педагогічного колективу спеціалізованої школи №40 є  розвиток компетентностей учнів.

У ході засідання Круглого столу було обговорено питання управління педагогічною діяльністю  в освітньому середовищі, як засіб розвитку творчої та обдарованої особистості.

Виступ заступника директора з виховної роботи Мацієвської С.О. було присвячено розгляду  "Проблеми розвитку обдарованої особистості в Україні і світі: сучасний стан і перспективи".

"Методам та прийомам роботи з обдарованими учнями" з власного педагогічного досвіду приділила увагу у своєму виступі Іващенко Т.А., вчитель історії.

Власний погляд на "Специфіку роботи вчителя з обдарованою дитиною" у початковій школі у своєму виступі представила  Титаренко Л.В., вчителі початкових класів.

Різноманітним "Сферам обдарованості дітей" було присвячено иступ Фастівець О.Ю., вчителя мистецтва.

І наостанок, підводячи підсумки, "Рекомендації педагогам, які працюють з обдарованими дітьми" дала у своєму виступі Кицюк О.В., вчителя української мови та літератури.

Тема Круглого столу не залишила байдужими нікого з учасників,  наданий виступаючими масив інформації зробив засідання Круглого столу  колом спілкування, де всі вчителі зацікавлено працюють над обговоренням питання впровадження «Інноваційних технологій виявлення, навчання та підтримки розвитку обдарованих дітей».

Перейти до спискуВерсiя для друку