КМДА Київська міська державна адміністрація


7 грудня 2017

У філії дитячого оздоровчого комплексу «Джерело» здійснять будівництво та реконструкцію

У філії дитячого оздоровчого комплексу «Джерело» здійснять будівництво та реконструкцію

У філії дитячого оздоровчого комплексу «Джерело» здійснять будівництво та реконструкцію будівель і споруд. Підписане відповідне розпорядження КМДА.

Зазначений комплекс є структурним підрозділом КП «Київжитлоспецексплуатація» та знаходиться у м. Буча Київської області на вул. Інститутській, 48. Він є одним із чотирьох дитячих оздоровчих таборів комунальних підприємств Києва, який протягом останніх років регулярно завантажений.

Замовником робіт визначено КП «Київжитлоспецексплуатація».

Зазначене комунальне підприємство має визначити генеральні проектну та підрядну організації для проектування та виконання робіт, передбачити під час укладання договору підряду на виконання робіт умови щодо надання підрядною будівельною організацією гарантії якості виконаних робіт, встановити гарантійний строк експлуатації об’єкта не менше ніж 10 років.

Враховуючи наявну інфраструктуру, вільну територію та автономність оздоровчого комплексу ухвалено рішення про будівництво нового сучасного житлового корпусу із застосуванням сучасних технологій та матеріалів, котельні, а також реконструкції та будівництва зовнішніх мереж. Це надасть змогу оздоровити значно більшу кількість дітей працівників комунального підприємства.

Фінансування об’єкту буде здійснюватися коштом міського бюджету. Орієнтована кошторисна вартість будівництва та реконструкції складає 23,9 млн грн. Строк реалізації проекту – орієнтовно 2017-2018 роки. Точний термін буде визначено проектом організації будівництва.

Будівництво та реконструкція будівель та споруд філії дитячого оздоровчого комплексу «Джерело» дасть змогу розмістити значно більшу кількість охочих в оздоровленні та відпочинку дітей не лише в літній, а й у зимовий період.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.