КМДА Київська міська державна адміністрація


6 грудня 2017

До Дня Збройних сил України. Учні школи № 189 відвідали культурно-патріотичну акцію до Дня Збройних сил України «Музичний Батальйон» - захисникам»

До Дня Збройних сил України. Учні школи № 189 відвідали культурно-патріотичну акцію  до Дня Збройних сил України «Музичний Батальйон» - захисникам»

 5 грудня 2017року  учні спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 189 з поглибленим вивченням англійської та німецької мов Деснянського району міста Києва взяли участь у культурно-патріотичній акції до Дня Збройних сил України «Музичний Батальйон» - захисникам» в Національному музеї історії України у Другій світовій війні.

Громадська спілка «Творче патріотичне об’єднання «Музичний батальйон», учасники якої професійні виконавці, з 2014 року підтримують своїми піснями бійців Збройних сил України, добровольчих батальйонів та цивільне населення на Сході України. 

З вітальним словом до присутніх звернулися генеральний директор Меморіального комплексу Іван Ковальчук, голова правління Громадської спілки «Творчого патріотичного об’єднання “Музичний батальон”» Тарас Осауленко та речник організації, лідер гурту «ТаRuta», Євген Романенко «Їжак». Останній наголосив, що «сьогоднішній святковий концерт присвячується нашим хлопцям у зоні АТО, сучасним героям, які є поміж нас, а також волонтерам, без праці яких не було б сучасної міцної української армії».

У просторі музейного виставкового проекту «Український Схід», виконавці «МузБату» розповіли про свою діяльність, згадали полеглих захисників, а в кінолекторній залі музею презентували гостям свої музичні роботи.

Захід завершився виконанням Гімну України на честь держави та її армії, яка гідно захищає рідну землю та доводить усьому світові, що Україна перебуває під надійним захистом.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.