КМДА Київська міська державна адміністрація


1 грудня 2017

"Ваш вибір - відповідальний і нелегкий, але почесний – Президент зустрівся з ліцеїстами «Кадетського корпусу»"

"Ваш вибір - відповідальний і нелегкий, але почесний – Президент зустрівся з ліцеїстами «Кадетського корпусу»"

Кадети ліцею – інтернату №23 «Кадетський корпус» з посиленою військово – фізичною підготовкою міста Києва З0 листопада зустрілися з Президентом України Петром Порошенком під час урочистостей, присвячених річниці утворення Служби зовнішньої розвідки України.

Відбулось тепле дружнє спілкування з кадетами. Ліцеїсти розповіли про свої успіхи у навчанні, спорті.

«Мені дуже приємно сьогодні бути серед вас, кадетів - майбутнього України, які прийняли рішення присвятити своє життя службі в Збройних Силах України або, може, й в Службі розвідки. Це дуже відповідальний, нелегкий і непростий вибір, але дуже почесний», - зазначив Глава держави. Президент наголосив, що сьогодні армія та розвідка користуються високим рівнем довіри в українців.

Петро Порошенко зауважив, що надзвичайно важливо, щоб в українську армію і розвідку приходили високопатріотичні, високо вмотивовані, високоосвічені молоді хлопці і дівчата з дуже добрими знаннями та хорошими оцінками. «Ви маєте тверду підтримку Президента, підтримку українського народу і постійне піклування про те, щоб ваше прагнення служити Україні було найкращим і найефективнішим чином реалізоване. Дякую вам за ваш вибір, і прошу бути достойними вашого вибору та вашої держави. І щасливого вам майбутнього», - зазначив Глава держави.

Зустріч з Петром Порошенко майбутні захисники України – кадети столиці запам’ятають на все життя. На пам'ять вони вручили Главі держави значок випускника «Кадетського корпусу» І випуску та запросили відвідати освітній заклад.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.