КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2017

Флеш-моб до Дня Гідності та Свободи

Флеш-моб до Дня Гідності та Свободи

 21 листопада 2017 року з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи – дня початку двох революцій: Помаранчевої революції та Революції Гідності, в спеціалізованій школі І ступеня № 322 з поглибленим вивченням англійської мови та спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва відбулися флеш-моби.

 У флеш-мобі «Наш символ Гідності та Свободи» учні спеціалізованої школи І ступеня № 322 з поглибленим вивченням англійської мови на спільному полотнищі представили свої емблеми-символи цього свята. Для переважної частини дитячих робіт ці символи співзвучні з образами України, елементами національної символіки.

Спільна творчість, звучання патріотичних пісень створили святкову атмосферу єднання.

У спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови флеш-моб «Україна – територія Гідності та Свободи» відбувся з самого ранку: у вестибюлі закладу освіти учнів, вчителів, батьків зустрічали лідери учнівського самоврядування з пропозицією долучитися до створення інсталяції «Я ♥ Україну». Бажаючі писали свої мрії, думки та сподівання про майбутнє України.

На початку першого уроку всі учні, вчителі та батьки разом виконали Гімн України.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.