КМДА Київська міська державна адміністрація


10 листопада 2017

У КМДА відбудеться дитячо-юнацький форум «М18: Ми можемо більше!»

У КМДА відбудеться дитячо-юнацький форум «М18: Ми можемо більше!»

У неділю, 12 листопада, об 11:00 у КМДА відбудеться Київський дитячо-юнацький форум «М18: Ми можемо більше!» у рамках відзначення Європейського тижня демократії.

Учасниками Форуму стануть київські школярі та підлітки, яким ще не виповнилося 18 років, але які мають чи прагнуть мати активну громадські позицію, хочуть спілкуватися з місцевою владою. Вони небайдужі до якості життя у столиці та мають власне сміливе бачення того, як вирішувати проблеми міста. Також до заходу долучяться депутати Київради, політики, представники столичної влади та інші. Очікується, що у Форумі візьмуть участь до 2000 осіб.

Програмою Форуму передбачено проведення понад 20 різних форм роботи і майданчиків на вибір учасників, зокрема, це діалоги з депутатами, проведення фіналу конкурсу учнівських проектів «Якби мером Києва був/була я», дискусія з політичними і громадськими експертами, майстер-класи, квест КМДА, мистецькі виступи та презентації, флешмоб. Усі функції модераторів виконуватимуть учні та молодь.

Варто зауважити, що молодіжний форум є відкритим заходом у якому можуть взяти участь усі охочі.

Ініціатори та організатори форуму: ГО «Агенція розвитку освітньої політики», Департамент освіти і науки, молоді та спорту, Київський молодіжний центр, Київський ліцей бізнесу, проект «Ми можемо більше! За розвиток громадянської активності дітей і молоді в Східній Європі» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Співорганізатори форуму: Асоціація керівників шкіл м. Києва, Асоціація приватних навчальних закладів м. Києва, Асоціація позашкільної освіти, Київський палац дітей та юнацтва у партнерстві з НГО та навчальними закладами столиці.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, Київська міська державна адміністрація.

Детальну інформацію можна отримати за тел.: (067)-465-33-24, електронною поштою: [email protected], Людмила Паращенко, національний керівник проекту М18, голова ГО «Агенція розвитку освітньої політики», директор ЗНЗ «Київський ліцей бізнесу», доктор наук із державного управління або 093-808-79-50, електронною поштою: [email protected], Марія Кравчук, координатор проекту М18, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту.

Програма Форуму - за посиланням: https://m18.org.ua/images/files/programm-forum-m18-2017.pdf.

Як це було минулого року:

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.