Головна  →  Новини районів  →  9 листопада 2017

У столичній гімназії «Прем’єр» тиждень героями дня були учні початкових класів

У столичній гімназії «Прем’єр» тиждень героями дня були учні початкових класів

Тиждень початкових класів стартував з офіційного оголошення на загальношкільній лінійці. Кожний клас отримав від Цариці наук путівник із зазначеними заходами на цей період.

Так, у перший же день було організовано творчий Конкурс дитячого малюнка «Казковий вернісаж», у якому учні-першачки брали активну участь не лише у зображенні подій та казкових героїв, а й вміло презентували свої роботи, перевтілившись у відомих персонажів.

Уроки математики були насиченими хвилинками-цікавинками. Пізнавальний та жвавий математичний брейн-ринг, підготовлений учителями  4-их класів, зібрав найкмітливіші команди юних математиків. Учні довели, що Математика не тільки є царицею наук, а й часто-густо виступає слугою наук. А найвинахідливіші та найшвидші команди першокласників змагались у вікторині «У королівстві наук».

Третьокласники гідно впорались зі складними завданнями інтелектуальної вікторини «Повітря».

Неочікуваним сюрпризом виявився поетичний конкурс читців «Поезія осені». Конкурсанти проявляли ораторські здібності, риторику, акторську гру. Вірші пролунали і у виконанні учнів-авторів. Юний поет – учень 4-го класу Артемій Ревуцький читав власні твори, які стали окрасою усієї поетичної програми

Під час виховного заходу «З Україною в серці» учні поринули у світ автентичний, художній, фольклорний. На високій піднесеній ноті відбувався діалог про національну свідомість, історичну пам’ять, патріотичний дух, про власний рід і коріння.

Тиждень молодших класів і в цілому початкової школи допоміг об’єднати освітянський і учнівський колективи у спільному прагненні бути кращими, обізнаними, кмітливими, оригінальними, комунікабельними, наполегливими. Учням молодших класів вдалося заявити про себе на всю гімназію, що вони спільно з класними керівниками, батьками, вихователями можуть і вміють організовувати цікаві і пізнавальні заходи і бути першими не лише серед ровесників, а й захопити своїми ідеями усю школу. Тож не дивно, що на лінійці перед усією гімназійною громадою було відзначено і нагороджено кращих з кращих.

Під час проведених заходів та відкритих уроків вчителі-початківці презентували свій власний досвід роботи та креативний підхід, обговорювались переваги впровадження інноваційних технологій у навчально-виховному процесі, були розкриті власні секрети і методики розвитку професійної компетентності.

Перейти до спискуВерсiя для друку