Головна  →  Новини  →  1 вересня 2014

Віталій Кличко привітав школярів із Днем знань у школі, яку сам закінчував

Віталій Кличко привітав школярів із Днем знань у школі, яку сам закінчував

Головне завдання школярів – добре навчатися і отримувати нові знання. Про це сказав Київський міський голова Віталій Кличко під час виступу на урочистій лінійці з нагоди Дня знань у київській школі №69, у якій навчався.

Мер Києва привітав усіх учнів, зокрема першокласників, з 1 вересня. Він підкреслив, що сьогодні, як ніколи, важливе мирне небо над головою. І зазначив, що від того, наскільки розумними, освіченими і патріотичним виростуть сучасні діти, залежатиме майбутнє країни.

«Найважливішим кроком для вашої реалізації у майбутньому є гарне навчання і ті знання, які ви будете отримувати у школі. Я бажаю вам наполегливості у навчанні, гарних оцінок, успіху і перемог. І пам’ятайте – кожна мрія стане реальністю, якщо ви цього хочете», – сказав Віталій Кличко.

Київський міський голова розповів, що до столичних шкіл цього навчального року підуть понад 4000 дітей вимушених переселенців з Криму та Сходу.

Він зазначив, що 27 років тому закінчив школу №69 і привітав свою вчительку англійської мови Лідію Василівну Тарасюк, яка вже на пенсії, але прийшла на лінійку.

Під час урочистої лінійки присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні і тих українців, які віддали своє життя за територіальну цілісність і незалежність України на Сході.

Перейти до спискуВерсiя для друку