Головна  →  Новини  →  1 вересня 2014

Віталій Кличко: «Ми будемо залучати до співпраці і працевлаштовувати найкращих випускників профтехучилищ»

Віталій Кличко: «Ми будемо залучати до співпраці і працевлаштовувати найкращих випускників профтехучилищ»

Київ потребує фахівців робітничих спеціальностей, і столична влада залучатиме до співпраці і працевлаштовуватиме найкращих випускників профтехучилищ. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час відвідування Міжрегіонального вищого професійного училища зв’язку м. Києва у День знань.

«Знання, які ви сьогодні отримуєте, – це ваш фундамент на майбутнє. Приємно вражений від дисципліни і організації, патріотичного духу, який панує в цьому профтехучилищі, і військової підготовки, яка є дуже важливою, зважаючи на нинішню ситуацію, – сказав Віталій Кличко. – Сьогодні – час професіоналів. Нам потрібні найкращі робітники і фахівці. Найкращих хлопців і дівчат з різних галузей ми будемо працевлаштовувати і давати можливість реалізовувати себе».

Віталій Кличко наголосив на важливості жити у вільній і незалежній країні.

«Ми – українці – є вільним народом, і в тих страшних подіях, які сьогодні розгортаються в Україні, правда на нашому боці. Це наша земля, це наша Батьківщина, це наша країна. І ми переможемо!» – підкреслив мер столиці.

Київський міський голова оглянув матеріально-технічну базу профтехучилища і поспілкувався зі студентами. Він зазначив, що студентські роки – один із найкращих періодів життя.

«Час летить дуже швидко. І важливо не гаяти його даремно, а ефективно використовувати», – сказав Віталій Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку