Головна  →  Новини районів  →  31 жовтня 2017

І чужому навчайтесь: як дошкільнята закладу «Бебі стар» та гімназисти НЗО «Гімназія «Столиця» опановують іноземну мову.

І чужому навчайтесь: як дошкільнята закладу «Бебі стар» та гімназисти НЗО «Гімназія «Столиця» опановують іноземну мову.

Вважається, що для вивчення іноземної мови потрібно багато часу та коштів. Однак сучасний світ – це світ можливостей, варто лише гарно пошукати. І цілком вірогідно, що навіть у звичайній школі такі популярні заняття потрібноне лише відвідувати, а й можна стати учасником івент-заходу – було б бажання.

Як виявилось, дошкільний заклад «Бебі стар» та НЗО «Гімназія «Столиця» мають ґрунтовну платформу для вивчення «заморських» мов. А допомагають їм у цьому викладачі Американської Академії англійської мови, яку засновано за сприяння міжнародної мовної програми ILP та яка є першою гілкою ILPв Україні.

Під час занять юні поліглоти встигають обговорити одразу кілька тем: подорожі, свята, подарунки, мрії. Також сприяє поглибленому вивченню іноземної – створення у закладах єдиної системи урочної і позаурочної роботи з предмету, а ще – участь у проектах та програмах, головна мета   яких – зорієнтувати учнів на подальший розвиток та удосконалення здібностей шляхом формування стійкого інтерес до знань та практичної діяльності, впровадження нових педагогічних технології з метою розвитку здібностей учнів та підвищення їх зацікавленості у вивченні іноземних мов.

Так, команда вчителів з Америки (Peter Murphy, Kaycee Murphy, Kimberly Canet, Felicity Hughes, Savannah Huntzinger, Kennedy Walton. Mikayla Holt), що навчають дітей за освітньою програмою ILP, продемонтрували, що вивчення будь-якої програмної теми може бути продовжене і в позаурочний роботі. Позакласні заняття узагальнюють вивчений матеріал, доповнюють його, демонструють учням результати оволодіння мовою і сприяють подальшому удосконаленню умінь і навичок. Учителю важливо вибрати ті із них, які найбільш допомагають у вирішенні практичних, загальноосвітніх і виховних завдань. Тому й стали результатом спільної праці традиційні святкування автентичних американських свят. Серед них найпопулярніше – Halloween. Гості гімназії, батьки, викладачі україно-американської програми підготували і провели це свято за всіма традиціями.

 

 

 

 

Хелловін - сучасне свято, що традиційно вважається Днем усіх святих. Конкурси, розваги, вікторини, вивчення пісень і танців стали не тільки прикрасою свята, а й допомогли поринути у справжню атмосферу All-Hallows-Even. Родзинкою свята став конкурс на кращий костюм Halloween, оцінювалась оригінальність, гумор та авторські ідеї.

Знайомство з культурою і традиціями інших країн, спілкування з вчителями – носіями іноземної мови та творчий підхід сприяють не лише вивченню іноземних мов, а й є справжнім здобутком під час підготовки до олімпіад МАН та складання ЗНО.

Перейти до спискуВерсiя для друку