Головна  →  Новини  →  30 жовтня 2017

Учні Київської гімназії східних мов №1 повернулися з перемогую з Міжнародного мовного конкурсу знавців китайської мови – «Китайський міст»

Учні Київської гімназії східних мов №1 повернулися з  перемогую з Міжнародного мовного конкурсу знавців китайської мови –  «Китайський міст»

Сьогодні з Китайської Народної Республіки до України  з тріумфальною перемогою повернулися учні 11 Б класу  Київської гімназії східних мов №1 Гордєєв Дмитро і Байдюк Анастасія  та їх наставник, вчитель-методист китайської мови Павленок Тетяна Василівна. В період з 13 по 28 жовтня 2017 року в КНР проходив десятий ювілейний Міжнародний мовний конкурс знавців китайської мови –  «Китайський міст». Це – масштабне змагання для учнів із різних країн світу, метою якого є популяризація китайської мови і культури у світі. Такий конкурс дає можливість найкращим учням усіх країн світу продемонструвати рівень володіння китайською мовою і показати свої знання в галузі культури, історії, мистецтва, географії, музики, літератури Китаю. Цього року у змаганнях брали участь 110 команд із 80 країн світу. Наші учні посіли І місце в он-лайн голосуванні глядацьких симпатій, ІІІ місце у командному заліку. Анастасія Байдюк посіла ІІІ місце в особистому заліку серед конкурсантів, а Дмитро Гордєєв отримав спеціальний приз журі конкурсу за творчість і талант.

Команду переможців в аеропорту «Бориспіль» зустрічали вчителі, учні Київської гімназії східних мов №1,  батьки конкурсантів. Пишалися нашими учнями всі: екіпаж літака, пасажири, зустрічаючі, учні, батьки, вчителі.

Перейти до спискуВерсiя для друку