КМДА Київська міська державна адміністрація


23 жовтня 2017

Проведено двадцятий районний краєзнавчий конкурс на знання історико-культурної спадщини міста Києва «Києвознавець»

Проведено двадцятий районний краєзнавчий конкурс на знання історико-культурної спадщини міста Києва «Києвознавець»

Центром туризму та краєзнавства учнівської молоді було проведено двадцятий районний краєзнавчий конкурс на знання історико-культурної спадщини міста Києва «Києвознавець».

Учасниками заходу стали команди ЗНЗ №№ 8, 9, 143, 170, 225, 233, 240, 245, 252, «Оболонь» та «Потенціал». Конкурсна програма охоплювала період Козацької доби і містила питання з історії, господарства та культури міста; завдання на знання провідних постатей зазначеного періоду та їх внеску у розвиток Києва, пам’яток архітектури, присвячених подіям та постатям тих часів.

За півтори години, що тривав конкурс, команди виконали вісім завдань, пов’язаних з даною темою (тести, кросворд, вікторини, завдання на знання окремих подій, а також встановлення хронології, фото завдання тощо).

Практично всі команди - учасниці продемонстрували високий рівень знань під час виконання завдань, а переможцями конкурсу стали:

І місце - НВК № 143

ІІ місце – школа І-ІІІ ступенів № 233

ІІІ місце – школа – І-ІІІ ступенів № 245

Організатори та учасники конкурсу висловлюють вдячність школі І-ІІІ ступенів № 231 (директор Світла О.С.) за гостинність та прекрасні умови, надані для проведення заходу.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.