Головна  →  Новини районів  →  20 жовтня 2017

Відкриття в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського меморіальної дошки загиблому герою Андрію Кузьменку

Відкриття в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського  меморіальної дошки загиблому герою  Андрію Кузьменку

Лінійка-пам’яті з нагоди відкриття меморіальної дошки колишньому учню колежу, полковнику Андрію Павловичу Кузьменку відбулася в Українському колежі ім. В.О. Сухомлинського 20 жовтня 2017 року.

Меморіальну дошку загиблому воїну відкривали Анатолій Олексійович Свирид, голова ГО «Серця кіборгів», та Ірина Кузьменко, вдова героя. Військовий загинув під час спецоперації у 2015 році в м. Києві. Указом Президента України  Петра Порошенка за визначні заслуги й особисту мужність полковника Андрія Павловича Кузьменка нагороджено посмертно орденом Богдана Хмельницького 3 ступеню.

До проведення заходу долучилися рідні та друзі, а також Алла Вікторівна Загородня, заступник голови Дніпровської  районної в м. Києві державної адміністрації, Ігор Анатолійович Кузнєцов, керівник апарату Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації, Наталія Василівна Іваніна, начальник управління освіти Дніпровського району, Олександр Михайлович Сергеєв, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки молоді і спорту м. Києва, Георгій Євгенович Кунах, голова Ради ветеранів АТО Дніпровського району.

Допоки ми живі, зберігаймо історії про наших героїв. Вшанування пам’яті Андрія Кузьменка – це не лише святий обов’язок, це - шана й гордість за справжніх героїв.

Перейти до спискуВерсiя для друку