Головна  →  Новини районів  →  19 жовтня 2017

Учні навчальних закладів Деснянського району приєднались до військово-патріотичної акції «Я – патріот України»

Учні навчальних закладів Деснянського району приєднались до військово-патріотичної акції  «Я – патріот України»

13 жовтня 2017 року  2 команди учнів  спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 301 імені Ярослава Мудрого з поглибленим вивченням англійської мови та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 320 з поглибленим вивченням української мови Деснянського району міста Києва приєднались до військово-патріотичної акції «Я – патріот України», яку проводив Київський молодіжний центр спільно з Державної прикордонною службою України з нагоди відзначення Дня Захисника України.

Воєнізовані змагання, виставка військової техніки, зброї та одягу, що використовується Державною прикордонною службою України, показова ситуативна демонстрація роботи прикордонників, робота кінологів разом зі своїми чотирьохлапими  напарниками, що також несуть варту на захисті нашого кордону,  обід в польовій кухні, а на завершення -  святковий концерт.

Хлопці та дівчата мали змогу продемонструвати свої таланти, навчитись працювати в команді та поспілкуватись з прикордонниками. Цей насичений емоціями день надовго запам’ятається учням Деснянського району. 

Перейти до спискуВерсiя для друку