Головна  →  Новини  →  18 жовтня 2017

Перемога НЗО «Гімназія «Столиця» у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч»

Перемога НЗО «Гімназія «Столиця» у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч»

Зацікавленість англійською мовою серед школярів і студентів зростає з кожним роком. Стати щасливими володарями сертифікатів, а особливо золотих та срібних, приємно усім.

Підтримуючи пропозицію Центру творчих ініціатив «Клєвєр», з метою пошуку та підтримки талановитих школярів, розвитку та поглибленого вивчення англійської мови та культури англомовних країн, активізації позакласної та позашкільної роботи з англійської мови, надання учням можливості змагатися у масштабі, що виходить за межі регіону, не виїжджаючи з нього, формування навичок пізнавальної та творчої діяльності вже 5 років учні 2 – 11 класів загальноосвітніх навчальних закладів України виборюють титул кращих знавців англійської мови у Всеукраїнському мовному конкурсі «Гринвіч» 2016-2017 років.

Вже стало доброю традицією у НЗО «Гімназія «Столиця» щороку брати участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Greenwich» («Гринвіч»). Цей рік для гімназистів – особливий, адже завдяки наполегливості, кмітливості і відмінним знанням іноземної мови учні були відзначені почесним першим місцем серед 53 шкіл України і пам’ятними подарунками: настінним годинником «Гринвіч», різноманітним канцелярським приладдям з написами: «FunnyLondon» та «ILoveEnglish».

Вчителі-мовники гімназії «Столиця» є активними учасниками семінарів-практикумів для вчителів англійської мови, а учні завжди ретельно готуються до тижня іноземних мов. Так, учні окрім участі у конкурсі «Гринвіч» готують стіннівки, організовують англомовні вистави, під керівництвом вчителів-мовників проводять вікторини «Англія далека і близька».

Цього разу у конкурсі «Гринвіч» на виконання конкурсних завдань відводилась 1 година (60 хвилин). Стартував конкурс з моменту видачі листів із завданнями. До речі, конкурс проводився за десятьма варіантами відповідно для учнів 2 – 11 класів і з різними рівнями складності. Під час виконання завдань учасникам заборонялось спілкуватися, виконувати завдання за чиєюсь допомогою, користуватися будь-якими зовнішніми джерелами інформації (Інтернет, мобільний телефон тощо).

Вручаючи дипломи з відзнакою навчальному закладу «Гімназія «Столиця», оргкомітет Всеукраїнського конкурсу знавців англійської мови «Гринвіч» зазначив: «Щиро вітаємо переможців рейтингу найактивніших навчальних закладів України, учні яких взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «ГРИНВІЧ-2016»! Ми дякуємо адміністраціям та педагогічним колективам навчальних закладів за популяризацію англійської мови, професійну організацію та зацікавленість важливим та актуальним освітнім проектом!»

Незабаром, уже у грудні англомовний конкурс «Гринвіч» знову стартуватиме і шукатиме найактивніших учасників з усієї України. Тож, можливо, НЗО «Гімназія «Столиця» знову пощастить посісти почесне призове місце у рейтингу найкращих знавців англійської. 

Перейти до спискуВерсiя для друку