КМДА Київська міська державна адміністрація


13 жовтня 2017

День захисника України у Голосієві

День захисника України у Голосієві

Щороку, у яскраву осінню пору, приходить до нас світле свято Покрови Пресвятої Богородиці. У цей день, 14 жовтня, наша країна святкує День захисника України.

З цієї нагоди в Будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району відбулися тематичні заходи.

Наймолодші учні подарували свої світлі мрії у малюнках "Україна, як мама і тато, одна". Більше 50 робіт представлено на районній виставці-фестивалі.

Упродовж двох днів, 11 та 12 жовтня, з повагою і шаною до наших воїнів-захисників зі сцени лунали проникливі вірші, чуттєві пісні, вражали яскравістю хореографічні номери конкурсу літературно-музичних композицій "Під Божим Покровом, з любов`ю і вірою за Україну, із прагненням миру!". Від усієї душі діти щиро дякували живим захисникам Украни та вшановували пам`ять загиблих воїнів.

За результатами оцінювання, члени журі визначили переможців. Перше місце посіли вихованці театрального гуртка "Відлуння" спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва та вихованці гуртка "Театр у кожному з нас" гімназії № 179 міста Києва. Друге місце – вихованці театру естрадної пісні школи І-ІІІ ступенів № 108 міста Києва та колектив учнів спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 165 міста Києва. Третє місце –  учасники колективу "Чарівниця" школи І-ІІІ ступенів № 186 міста Києва та вихованці театру слова "Інкрустації" школи І-ІІІ ступенів № 286 міста Києва.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.