Головна  →  Новини районів  →  12 жовтня 2017

Ранкова зарядка з чемпіонами в НВК «Потенціал»

Ранкова зарядка з чемпіонами в НВК «Потенціал»

Усі ми з дитинства знаємо, що добре і корисно починати свій день із зарядки. Саме слово «зарядка» вже пояснює, що ми заряджаємося енергією, якої повинно вистачити на весь день.

Ранкова зарядка дозволяє остаточно прокинутися, розбудити м'язи, доставити порцію кисню «на сніданок» до всіх клітинок тіла, саме тому після неї таке приємне відчуття включеності в початок дня.

Ми - за спорт! Саме під таким девізом 6 жовтня команда Х-парк спільно з Zumba Fitness, ФЦ "Майстер Фіт", Зозулею Юрієм Андрійовичем, президентом Української федерації вейкбордінгу та воднолижного спорту, представник спортивного комітету України і багаторазовими чемпіонами України та світу з бодібілдингу, дербі з кінного спорту, вейкбордингу, боксу, карате, а також мотокросу провела в НВК «Потенціал» масштабний захід під назвою «Зарядка з Чемпіонами».

Метою активності стало залучення молоді до занять спортом. Зарядка з чемпіонами – справжній подарунок для учнів навчального закладу! А живе спілкування зі спортсменами, автограф- та фото-сесія – чудове доповнення та створення позитивного настрою на весь день! Ранкова зарядка – це стиль життя!

Перейти до спискуВерсiя для друку