КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2017

Національно-патріотичний фестиваль «Патріотичний NON-STOP», присвячений Дню Захисника України та 75-річчю з утворення УПА

Національно-патріотичний фестиваль «Патріотичний NON-STOP», присвячений Дню Захисника України та 75-річчю з утворення УПА

7 жовтня 2017 року на базі військово-патріотичного табору «Азовець» Київським центром дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА було проведено міський національно-патріотичний фестиваль «Патріотичний NON-STOP», присвячений Дню Захисника України та 75-річчю з утворення УПА.

Захід передбачав одночасне функціонування різноманітних локацій та майстер-класів, серед яких «Збірка та розбірка АК», «Туристсько-краєзнавчі активності», «Мотузковий парк», «Лазер-таг», «Тактична медицина», «Хортинг. Фехтування» тощо.

Увазі учасників фестивалю також було запропоновано показові виступи творчих колективів центру творчості дітей та юнацтва Оболонського району м. Києва, школи Бойового Гопака «Шаблезуб», спортивного клубу Хортингу «Пантера» та вихованців військово-патріотичного табору «Азовець».

До участі у заході долучилися шановані гості: депутат Верховної Ради України Олег Петренко, депутат Київської міської ради Вадим Шевчук, директор українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Сергій Неділько, провідні спеціалісти Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА та інші.

 Активними учасниками фестивалю стали учні та вихованці освітніх закладів м. Києва, громадських національно-патріотичних молодіжних організацій, загальна кількість яких перевищила понад 350 осіб.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.