КМДА Київська міська державна адміністрація


10 жовтня 2017

У школі №196 запрацював найбільший у Святошинському районі спортивний стадіон зі штучним покриттям

У школі №196 запрацював найбільший у Святошинському районі спортивний стадіон зі штучним покриттям

У школі №196 Святошинського району відбулась урочиста презентація найбільшого в районі спортивного стадіону зі штучним покриттям, будівництво якого тривало протягом 2016-2017 років. Спортивний об’єкт розміром 60х40 м оснащено біговими доріжками, баскетбольним майданчиком, глядацькими трибунами та освітленням. Про це повідомили у Святошинській РДА.

«Менш ніж рік минув, як ми відкривали перше футбольне поле на вулиці Симиренка, 22. А сьогодні завдяки злагодженій роботі нашої команди, освітян, мешканців, депутатського корпусу та столичної влади презентуємо найбільший стадіон зі штучним покриттям у районі», – сказав під час презентації голова Святошинської РДА Володимир Каретко.

За його словами, продовжується відновлення спортивної інфраструктури району. За підсумками 2016-2017 років у Святошинському районі налічуватиметься близько 40 систем вуличного фітнесу – workоut, 19 нових футбольних полів із системою штучного покриття, із них 13 – у навчальних закладах.

«За підсумками 2017 року кожна третя школа в районі буде оснащена сучасним стадіоном або міні-футбольним полем із системою штучного покриття», – запевнив Володимир Каретко.

Відкриття стадіону пройшло у форматі відкритого майстер-класу від партнерів заходу ФК «Арсенал-Київщина» за участю керівництва району, депутатів Верховної Ради та Київської міської ради, керівництва Федерації футболу Києва, тренерів та директорів дитячо-юнацьких спортивних шкіл, учнів шкіл і мешканці району.

У рамках святкових заходів відбулась регламентна гра 3-го туру Першої ліги Першості м. Києва 2017/2018 років Федерації футболу Києва між командами ДЮСШ № 26 (м. Київ) і ФК «Дніпро» (м. Козин, Київська обл.), що підтвердило високе технічне оснащення стадіону.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.