КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2017

Міський національно-патріотичний фестиваль "Патріотичний NON-STOP"

Міський національно-патріотичний фестиваль "Патріотичний NON-STOP"

        7 жовтня 2017 року Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання за підтримки Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА в рамках відзначення Дня захисника України провели міський національно-патріотичний фестиваль "Патріотичний NON-STOP".

            Мета заходу:  ознайомлення з історією українського народу та вшанування пам’яті героїв-захисників України, залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою і спортом, організація активного відпочинку.

Програма фестивалю передбачала презентацію різних напрямів національно-патріотичного гарту, туристсько-спортивного виховання та краєзнавчо-екскурсійної роботи, а саме:

-           показові виступи клубу хортингу «Пантера» та проведення показових тренувань з Хортингу;

-           показові виступи студії танцю « Dance Family»;

-           творча програма дитячих колективів ЦДЮТ Оболонського району

-           проведення  військово-патріотичної гри «Лазертаг» з електронною зброєю.

    Працювали експозиції військової зброї, що знаходиться на озброєнні Української армії, презентаційні майданчики патріотичних громадських організацій, арт-майстерні, комплексні туристсько-спортивні та краєзнавчі майданчики, виїзна експозиція музеїв військово-історичного профілю при навчальних закладах м. Києва.

            Представники «Юнацького корпусу «Азов» підготували практичні заняття: «Ознайомлення з матеріальною частиною автоматичної зброї (розбирання та збирання АК-74); «Тактична медична допомоги» тощо. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.