КМДА Київська міська державна адміністрація


29 вересня 2017

Національно-патріотичний проект «Славетні епохи України». До Дня захисника України

Національно-патріотичний проект «Славетні епохи України». До Дня захисника України

         28 вересня 2017 року в музеї-студії «Сила патріотизму» за участі лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Києва відбувся патріотичний захід до Дня захисника України «Відповідь нескореного народу».

Дмитро Примаченко, учасник антитерористичної операції, координатор національно-патріотичного виховання молоді від громадської організації «Київська міська спілка ветеранів АТО» провів Урок мужності з учнівською молоддю.

Відомий художник та дизайнер Гліб Гржабовський (батько Героя киянина Олексія Дурмасенка, який загинув у бою під Пісками, захищаючи цілісність та незалежність України) презентував авторський проект «Славетні епохи України», поспілкувався зі школярами.

До детального екскурсу «Славетними епохами України» активно долучився методист з питань музейної справи відділу національного та військово-патріотичного виховання Київського Центру дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання Серій Ільчишин.

У переддень Дня захисника України лідери учнівського самоврядування передали через Дмитра Примаченка щирі вітання для захисників України, які зараз на передовій, зокрема малюнки, листи підтримки, обереги, виготовлені власноруч.

На завершення зустрічі учнівська молодь отримала у подарунок від Героя України Володимира Матвієнка презентаційну книгу «Творіть Україну». 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.