Головна  →  Новини  →  22 вересня 2017

У школi I-III cтупенiв № 275 iм. Володимира Kравчука офiцiйно вiдкрито гурток «Робототехнiка»

У школi I-III cтупенiв № 275 iм. Володимира Kравчука офiцiйно вiдкрито гурток «Робототехнiка»

Хто з нас у дитинстві не мріяв стати космонавтом та подорожувати до зірок, відкривати та освоювати нові планети? У загальноосвітній школі         № 275 ім. Володимира Кравчука відтепер пропонують здійснити дитячі мрії і вирушити у справжню міжпланетну подорож на гуртку робототехніки.

На сьогодні робототехніка перетворилась із фантастики у реальність і вимагає все більше освічених та творчих спеціалістів.

Проте для більшості сімей залишається актуальним питання вартості навчання дитини основам робототехніки. Створення безкоштовних гуртків на базі шкіл дозволить більш широко залучити дітей до навчання незалежно від статку та виявити таланти.

Саме такий популярний і перспективний гурток розпочав свою роботу у навчальному закладі школі І – ІІІ ступенів № 275 ім. Володимира Кравчука. На урочисте відкриття гуртка завітали представники Технічного Університету м. Острава (Чехія), представники фонду «Атма-Допомога», учні, батьки та друзі школи.

«Робототехніка» – це неймовірно цікавий та визнаний у світі спосіб практичного вивчення точних наук за допомогою конструювання та програмування справжніх роботів.

На заняттях гуртківці, в ігровій формі освоять ази фізики, інформатики, математики та програмування. І це все на реальних, а не книжкових прикладах.

Предметне вивчення робототехніки як науки неможливе без якісних, практично апробованих засобів для створення об’єкту робототехніки – робота. Тож на часі запровадження нових розроблених навчальних програм, методик викладання та безпосередньо самого навчання.

Процес навчання у гуртку моделює роботу програмістів, інженерів та науковців, готуючи дітей до вибору майбутньої професії у високотехнологічних та наукоємних галузях, попит на які росте в усьому світі.

Перейти до спискуВерсiя для друку