Головна  →  Новини  →  19 вересня 2017

IV етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя-Olympic moves"

IV етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя-Olympic moves"

З 5 по 11 вересня 2017 року у МДЦ "Артек" Пуща-Водиця відбувся четвертий етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу "Олімпійське лелеченя-Olympic moves".

8 вересня, під час Всеукраїнського фіналу спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя»-«Olympic Moves», пройшли змагання з естафети. Естафета складалась з 12-ти етапів, саме по стільки учасників має кожна команда з 25 регіонів України, що завітали до МДЦ «Артек».

До півфінального раунду естафетних змагань вийшло 8 команд, які показали найкращий загальний час, а саме: команди Чернігівської, Житомирської, Вінницької, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Рівненської областей і представники м. Києва. У фіналі зустрілися команди Чернігівської, Рівненської, Житомирської областей та м. Києва та розіграли медалі.

За підсумками усіх випробувань естафети представники Рівненщини здобули бронзові медалі. Друге місце – у Чернігівської області, а чемпіонами естафети стала команда Києво-Печерського ліцею № 171 «Лідер», яка на ціх змаганнях представляла Київ.

Перейти до спискуВерсiя для друку