Головна  →  Новини  →  18 вересня 2017

ХХХV туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району

ХХХV туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району

           На території Пуща – Водицького лісництва було проведено ХХХV туристсько – краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району, присвячений Всесвітньому дню туризму та Дню туризму в Україні.

Учасниками заходу стали 27 команд з 23 загальноосвітніх навчальних закладів району (всього 447 учасників).

            Організаторами заходу виступили управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та Центр туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м. Києва за сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

            На урочисту лінійку-відкриття завітали:

-          начальник управління у справах сімʼї, молоді та спорту Оболонської районної вмісті Києві державної адміністрації Образцов Олександр Валентинович;

-          начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Остапець Леонід Леонідович;

-          представники депутата Київської міської ради Костенко Людмили Василівни.

Команди-учасниці подолали дистанції «Комбінована естафета», «Смуга перешкод» та «Туристсько-краєзнавчий похід», відповіли на питання конкурсу «Розумники», взяли участь у конкурсі фотографій «Туристськими стежками України» та конкурсі туристської пісні.

Крім того, протягом дня проводились майстер-класи з декоративно-прикладного мистецтва, де всі охочі мали можливість зробити годівниці для птахів, а представники Центру спеціальної підготовки провели практичні заняття з надання першої невідкладної допомоги постраждалим.

За результатами виступу команд на всіх дистанціях було визначено переможців у загальному заліку.

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку