Головна  →  Новини районів  →  15 вересня 2017

Всеукраїнський місячник «Увага! Діти на дорозі!» у школі І-ІІІ ступенів № 306 Деснянського району

Всеукраїнський місячник «Увага! Діти на дорозі!» у школі І-ІІІ ступенів № 306 Деснянського району

З перших днів вересня в школі І-ІІІ ступенів № 306 Деснянського району міста Києва стартував Всеукраїнський місячник «Увага! Діти на дорозі!»

Основна ідея місячника – підвищення інформованості учасників навчально-виховного процесу про негативні наслідки дорожньо-транспортних пригод та стимулювання дій, спрямованих на усунення основних факторів ризику дорожньо-транспортного травматизму.

Серед учнів школи проводяться конкурси малюнків та плакатів «Безпека – це життя!», виховні години та тематичні уроки, театралізовані зустрічі.

Так 11 вересня, в спеціалізованій школі   І-ІІІ ступенів № 277 з поглибленим вивченням англійської мови Деснянського району міста Києва було проведено конкурс дитячого малюнка на асфальті «Веселий світлофор» в рамках місячника «Увага! Діти на дорозі!»

В конкурсі взяли участь всі бажаючі учні 3-4 класів. Малюнки виявилися різноплановими, яскравими і повчальними. Діти відобразили дорожні знаки, пішохідні переходи, автомобілі, світлофори, які допомагають організувати безпечний рух від дому до школи.

Учні початкової школи продемонстрували, що вони знають і виконують правила дорожнього руху та мають неабияку художню майстерність.

14 вересня для учнів 1 класів члени гуртка ЮІР провели цікаве та пізнавальне дійство на тему «Правила дорожні ти знай та виконуй!», під час якого нагадали маленьким пішоходам про основні попереджувальні знаки та правила дорожнього руху.

Руху правила єдині,

Їх повинні поважати,

Знати їх усі повинні —

І дорослі, і малята.

Добрий друг наш — знак дорожній

Ставиться не так собі,

Як подружиться з ним кожен,

Допоможе він тобі.

Щоб не трапилося всяке,

Шанувати треба знаки.

На дорозі небезпечно,

Тож обачним будь доречно.

Руху правила єдині,

Знати їх усі повинні.

Шануватимуть їх люди —

Скрізь тоді порядок буде!

«Веселий світлофор»

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку