Головна  →  Новини  →  6 вересня 2017

Проект Thefuture впроваджує електромобільні уроки в школах Києва

Проект Thefuture впроваджує електромобільні уроки в школах Києва

Україна посідає п’яте місце у світі за темпами розвитку електромобільного ринку. Це - позитивна тенденція, яка суттєво вплине на наше навколишнє середовище і збереже дорогоцінні природні ресурси, але про яку рідко розповідають у школах.

   Медіа ресурс про новітні технології The Future News пропонує організувати урок у вашій школі на тему поновлюваної енергії. Окрім навчальних матеріалів ми з радістю безкоштовно надамо ще й електромобіль, який приїде до вас у школу. Після закінчення заняття діти зможуть вийти на подвір'я та побачити новинку на власні очі - Nissan Leaf чи суперкар Tesla Model S з парку «Оксіжен Груп».

   Школярі зможуть роздивитися, як виглядає електромобіль і навіть проїхатися шкільним подвір'ям аби порівняти "електромобільний" рух із звичною машиною. У програмі може взяти участь будь яка школа міста Києва (приватна чи державна). Теоретичний урок проводять вчителі школи. Проект The Future безкоштовно надає всі матеріали для проведення уроку. Проект створено освітнім ресурсом The Future News ​та інноваційною компанією Оксіжен Електромобілі, основними видами діяльності якої є продаж електромобілів, служба таксі Оксі Таксі та встановленням зарядних станцій. 

Зареєструйтеся за посиланням щоб взяти участь у програмі: https://goo.gl/Tzw6V3

Перейти до спискуВерсiя для друку