Головна  →  Новини  →  1 вересня 2017

Глава Уряду поспілкувався зі старшокласниками: Я хотів би, щоби в кожній українській школі відбувся такий урок гордості

Глава Уряду поспілкувався зі старшокласниками: Я хотів би, щоби в кожній українській школі відбувся такий урок гордості

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман з нагоди Дня знань взяв участь в урочистій лінійці у школі «Ерудит» у Києві, що була відкрита після відбудови, та провів старшокласникам перший у цьому навчальному році урок.

Глава Уряду разом із Київським міським головою Віталієм Кличком поспілкувався з учнями про майбутнє України, перспективи та виклики, що стоять перед нею, реформу освіти, яку ініціює Уряд.

«Я хотів би, щоби сьогоднішньою темою нашої розмови була гордість за Україну. Я почув з ваших слів і гордість, і готовність зробити країну кращою. Україна - це не просто назва, це люди, це мільйони сердець, це відносини у суспільстві, прагнення, це цінності врешті-решт, - сказав Володимир Гройсман. - Дякуючи вам за цю зустріч, хочу побажати, щоб такі зустрічі гордості відбулися у кожній українській школі, де ми могли би говорити про наше сьогодення, майбутнє, спільні цілі, завдання. Щоб ми з вами змінювали середовище з «Все пропало» на «Все буде добре. Обов'язково».

Прем’єр-міністр привітав школярів із початком нового навчального року, побажав їм успіху та перемог на благо розвитку країни.

«Є багато народів світу, які не мають своєї країни, а нам пощастило - маємо рідний дім, але є багато викликів, на які маємо відповісти патріотично. Україна має бути країною успішною, розвинутою і країною щасливих людей, для того маємо відновити територіальну цілісність, забезпечити нормальну якість життя в країні. Я би дуже хотів, щоб кожен з вас знайшов себе тут», - наголосив він, звертаючись до учнів.

Перейти до спискуВерсiя для друку