КМДА Київська міська державна адміністрація


1 вересня 2017

Лілія Гриневич закликала поставити у центр системи освіти тих, заради кого вона існує - дітей, - привітання до 1 вересня

Лілія Гриневич закликала поставити у центр системи освіти тих, заради кого вона існує - дітей, - привітання до 1 вересня

Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич привітала дошкільнят, школярів, учнів ПТНЗ, студентів, вчителів, вихователів, викладачів, батьків, дідусь та бабусь - усіх українців з Днем знань. Про це йдеться у вітальному відео, записаному в Міністерстві освіти і науки України з нагоди 1 вересня.

«Давайте зробимо цей навчальний рік, роком нових можливостей, партнерства і творчого зростання. Ми творимо Нову українську школу, ми творимо сучасну українську систему освіти. Саме цього року має були ухвалений новий Закон «Про освіту», який розширить можливості для наших дітей. Але поки запрацює Закон, кожен із нас може вже сьогодні робити нашу систему освіти кращою», - зазначила Лілія Гриневич.

Міністр побажала українцям здоров’я, сил, натхнення та творчості заради майбутнього.

«Давайте поставимо у центр навчальних закладів тих, заради кого вони створені – наших дошкільнят, школярів, наших учнів у професійно-технічній освіті, наших студентів у вищих навчальних закладах. Для нас надзвичайно важливим є творчий спільний пошук. Адже тільки разом із вами, шановні мої колеги, ми можемо творити новий освітній простір, новий зміст освіти», - наголосила Лілія Гриневич.

Нагадуємо, що сьогодні, 1 вересня 2017 року, в Україні святкують День знань, а першокласники відзначають Свято Першого дзвоника.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.