КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2017

Нова українська школа – 2017-2018 н.р. Старт чи продовження поступу

Нова українська школа – 2017-2018 н.р. Старт чи продовження поступу

22 серпня на базі Київського університету імені Бориса Грінченка за участю Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олени Фіданян, українського поета і видавця Івана Малковича відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Києва «Нова українська школа – 2017-2018 н.р. Старт чи продовження поступу».

Освітяни та гості відвідали педагогічні дискусії та територію вільного спілкування, зробили фото на пам'ять та ознайомились з освітніми видавництвами.

На конференції були представлені виставки «Еволюція освітнього середовища», «Дизайн-проекти «Kyiv EdSpace», «Lego Foundation», «Сенсорна кімната «VemaKids» та інші.

Учасники конференції взяли участь у майстер-класах, дискусійних подіумах, воркшопах, презентаціях, на які заздалегідь зареєструвались онлайн.

Усі учасники взяли участь у безпрограшній педагогічній лотереї, деяким повезло виграли навчальну подорож до Великобританії від International House Kyiv, Ipad Apple від Київської міської профспілки та інші цінні подарунки від партнерів конференції.

Також, під час конференції відбувся освітній діалог за участі Міністра освіти і науки України Лілії Гриневич, директора Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олени Фіданян, українського поета і видавця Івана Малковича, під час якого освітяни обговорили як у найближчому майбутньому змінити систему освіти, зробивши її більш відкритою, доступною та якісною.

Модератором  конференції був відомий український педагог, теле- та радіоведучий, автор понад п'ятдесяти підручників та посібників з української мови й літератури, Лауреат Усеукраїнського конкурсу «Учитель року» (1996) та Міжнародної літературно-мистецької премії імені Григорія Сковороди (2007) Олександр Авраменко.

На конференції були присутні друзі освітян Києва освітяни з Станично-Луганського району Луганської області.

Інформаційні партнери: газета «Освіта України» та освітній портал «Педагогічна Преса».



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.