КМДА Київська міська державна адміністрація


18 серпня 2017

ХІ Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців

ХІ Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців

З 19 по 24 липня 2017 року на Закарпатті проходив ХІ Всеукраїнський зліт юних туристів-краєзнавців у якому брали участь 18 команд з різних регіонів України. Чудовою атмосферою дружнього спілкування, обміну враженнями був насичений кожен день Зльоту.

Команда міста Києва «Кияни» гідно представила рідне місто. Вихованці Київського центру дитячо-юнацького туризму на чолі з керівниками – Лиховид Ольгою та Мазуркевич Людмилою продемонстрували високий рівень співпраці і згуртованості. Така командна робота дозволила вдало подолати багатоетапний контрольно-туристський маршрут та майстерно захистити виступи з різних напрямів пошуково-дослідницьких робіт гурткових груп,  які були результатом наполегливої дворічної роботи.

Роботи з різних напрямків були оцінені другим і третім призовими місцями.

Найкращого результату гуртківці досягли в конкурсній програмі. Виборовши з трьох конкурсів  («Візитка», «Вікторина», театральна постановка «Легенди рідного краю») два призових місця, що дало змогу команді «Кияни» посісти ІІ командне місце. Дуже приємною несподіванкою стала особиста грамота  Вакулюк Вероніки, що відзначає її особливу акторську майстерність у театралізованій мініатюрі «Легенда про віщого Олега».

До Києва гуртківці і керівники повернулися збагачені новими враженнями, досвідом, перемогами, а головне – новими друзями з усіх куточків нашої Батьківщини.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.