КМДА Київська міська державна адміністрація


7 серпня 2017

Наше спільне завдання - завершити підготовку до нового навчального року вчасно – Олена Фіданян

Наше спільне завдання - завершити підготовку до нового навчального року вчасно – Олена Фіданян

У рамках підготовки до нового навчального року у Києві діє низка загальноміських програм, спрямованих не лише на ремонт приміщень чи обладнання, а й на вдосконалення навчально-виховного процесу та життєдіяльності закладів. На цьому наголосила директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Олена Фіданян під час наради з питань підготовки навчальних закладів столиці до початку 2017-2018 навчального року.

«Наше спільне завдання вчасно підготувати навчальні заклади столиці до нового навчального року. Саме тому сьогодні ми в першу чергу акцентували увагу на тих міських програмах, які мають бути завершені до початку навчального процесу», – заявила вона.

За словами Олени Фіданян, мова йде про придбання меблів, комп’ютерної техніки, заміну вікон, відновлення груп у дитячих садочках та підготовку закладів до опалювального сезону.

«За результатами розпочатих перевірок та моніторингу освоєння коштів ми вже маємо чітке уявлення, які з цих проектів потребують більшої уваги. Тим не менше роботи тривають у всіх районах міста, щоб діти та освітяни розпочати навчальний процес вчасно та у комфортних умовах», – додала Олена Фіданян.

Окрім поточного стану підготовки міста та окремих районів до нового навчального року під час наради було обговорено хід будівництва та реконструкції шкіл та садочків, оформлення користування земельною ділянкою у навчальних закладах міста, а також виконання міських програм.

Нагадаємо, що цього року київська міська влада на підготовку навчальних закладів до нового навчального 2017-2018 року та осінньо-зимового періоду виділила майже 2 млрд грн, що є п’ятою частиною усього бюджету галузі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.