Головна  →  Новини  →  19 липня 2017

Успішно завершилася перша черга літньої школи Київської МАН

Успішно завершилася перша черга літньої школи Київської МАН

У мальовничій Пуща-Водиці на території оздоровчого табору «Лідер» із 7-го по 16-е липня 2017 року працювала наукова літня профільна школа Київської Малої академії наук для 50 учнів відділень філософії та суспільствознавства, іноземної філології та зарубіжної літератури, історії.

Програмою школи передбачались різноманітні цікаві навчальні заняття, інтерактивні дискусії, майстер-класи, семінари, практичні заняття та комплекс спільних з табором «Лідер» заходів відпочинкового і оздоровчого характеру.

Під час проведення майстер-класу «Збереження національних традицій і сучасність» молоді дослідники дізнались про розвиток національного українського одягу, ознайомилися із споконвічними традиціями його оздоблення.

Інтерактивне заняття: «Літературний калейдоскоп» дало можливість учням поринути у атмосферу казок, міфів.  

Під час проведення інтерактивного заняття: «Методики проведення соціологічного дослідження» була можливість з’ясувати питання: значення, сутність та зміст, чому відбуваються погіршення та покращення у соціумі, фактори, що впливають на необхідність змін.   

Не залишили байдужими манівців засідання дискусійного клубу на тему: «Геополітична ситуація в Україні. Історія та сучасність», інтегроване практичне заняття «Екологічна свідомість молоді – гарантія майбутнього», інтерактивний практикум «Креативне мислення», засідання медіаклубу «Розвиток креативного та критичного мислення» та інтерактивний практикум  «Пізнай себе».

Без перебільшення можна сказати, що всі заходи прийшлись до вподоби!

Перейти до спискуВерсiя для друку