Головна  →  Новини  →  18 липня 2017

19 липня відбудеться урочисте відкриття всеукраїнського зльоту «Національне Скаутське Джемборі»

19 липня відбудеться урочисте відкриття всеукраїнського зльоту «Національне Скаутське Джемборі»

19 липня о 10:00 у міжнародного дитячому центрі «Артек» у Пуща-Водиці відбудеться урочисте відкриття всеукраїнського зльоту «Національне Скаутське Джемборі». Захід триватиме з 18 до 27 липня.

На офіційному відкритті будуть присутні почесні гості: голова Національної Ради Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Національна Організація Скаутів України» Валерій Танцюра, директор Євразійського центру підтримки Всесвітнього Скаутського Бюро Юрій Єміліан, представники Міністерства молоді та спорту України, Київської міської державної адміністрації тощо.

Після урочистої частини на гостей чекає оглядова екскурсія освітніми локаціями джемборі, знайомство зі скаут-лідерами, фінал будівництва національного прапору та гербу України із лего, фотосесія. Також буде проведено різноманітні активності, ігри, тренінгові заняття, конкурси, фестивалі та концерти.

Організатор: Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національна Організація Скаутів України» за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

Мета Джемборі – скаутське дружнє єднання дітей і молоді з різних куточків України, спільне вдосконалення вмінь, участь у змаганнях, обмін досвідом, знайомство з інноваційними програмами, формування здорового способу життя та навичок безпечної поведінки, розвиток лідерських якостей учасників.

У разі необхідності організатори забезпечать трансфер для представників ЗМІ. Журналісти матимуть можливість упродовж 10 днів проживати у наметі та відчути, що таке справжнє скаутське життя.

Місце проведення: територія міжнародного дитячого центру «Артек», Пуща-Водиця (14-та лінія).

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 456-77-81, (063)-349-55-69, Єрмачкова Валентина.

Контактна особа: Віолетта Пугачова, (063)-226-69-04, [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку