КМДА Київська міська державна адміністрація


17 липня 2017

Віталій Кличко поспілкувався з учасникам табору «Школа успіху» та розповів, як працює Київрада

Віталій Кличко поспілкувався з учасникам табору «Школа успіху» та розповів, як працює Київрада

Життя – це змагання. І кожного ранку, коли ви прокидаєтеся, ви маєте продовжувати боротьбу. Головне вірити в себе, в свою мрію і наполегливо працювати. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час зустрічі з хлопцями – учасниками табору «Школа успіху» у сесійній залі Київради.

«Дуже добре, що ви зараз маєте можливість побачити, як працює головний представницький орган міста Києва. На кожне з місць, де ви зараз сидите, кияни в 120 округах делегують свого представника, щоб він відстоював їхні інтереси. У цю залу дозволений вхід лише депутатам, але сьогодні ми зробили виняток, щоб ви могли відчути себе депутатом міської ради», – зазначив Віталій Кличко.

Мер розповів хлопцям про роботу Київради.

«Наш місцевий «парламент» працює за тими ж принципами, що і Верховна Рада. Депутати об’єднуються у фракції. Проекти рішень опрацьовуються у комісіях, потім виносяться в цю залу на обговорення та голосування», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що Київрада є найбільш технологічною в Україні, адже тільки тут встановлена сучасна система голосування Рада-4, яка унеможливлює неперсональне голосування, так зване «кнопкодавство». У системі зберігається інформація про всі рішення, результати голосувань. А порядок денний можна побачити на персональному моніторі, встановленому на кожному депутатському місці. Ця система також дозволяє суттєво економити папір, що теж важливо. Кожен депутат може ознайомитися з будь-яким документом в онлайн режимі, перевірити всі питання, всі результати голосувань.

Віталій Кличко поспілкувався з хлопцями та відповів на їхні запитання. Серед іншого, мер столиці наголосив, що для кожного головною мотивацією у житті має бути бажання стати найкращими у своїй роботі.

«Дуже важливо прагнути стати найкращим у своїй діяльності. Життя – це змагання. І кожного ранку, коли ви прокидаєтеся, ви маєте продовжувати боротьбу. Головне вірити в себе, в свою мрію і наполегливо працювати, щоб її втілити. Це може тривати місяць, рік чи кілька років. Я і досі продовжую мріяти. Я мрію жити у сучасному європейському місті, – підкреслив мер. – Коли ти тяжко працюєш, а потім до тебе підходять люди і дякують за новий парк чи лікарню, ти отримуєш велике задоволення, і нові сили рухатися вперед», – зазначив мер.

Віталій Кличко розповів, що одним із найбільших викликів для нього колись стала спортивна травма.

«Після обстеження провідний фахівець сказав, що я не зможу займатися спортом. У мене була пауза чотири роки, щоб довести самому собі, що я впораюся. Професора, який поставив мені діагноз, я потім запросив на бій із Семюелем Пітером. Після цього я ще шість разів відстоював звання чемпіона світу. Це був найбільший виклик для мене, який вдалося подолати», – розповів Віталій Кличко.

Протягом 10 днів перебування у «Школі успіху» 50 хлопців із усієї України прослухають лекції відомих спікерів, які вже досягли успіху в різних сферах: бізнесі, освіті, науці, політиці, а також відвідають офіси українських компаній і організацій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.