Головна  →  Новини  →  22 серпня 2014

Лідери учнівського самоврядування Києва виступили з ініціативою , провести флеш-моб у вишиванках - вибудовати герб України біля Київської мерії

Лідери учнівського самоврядування Києва  виступили з ініціативою , провести  флеш-моб у вишиванках - вибудовати герб України біля Київської мерії

Є доброю традицією 23 серпня у День Державного прапора біля Київської міської мерії урочисто вручати паспорти громадянина України шістнадцятирічним юнакам і дівчатам столиці, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті, мистецтві, мають перемоги на олімпіадах, змаганнях, конкурсах, є лідерами учнівського самоврядування.

Для сучасної молоді, яка робить свої перші дорослі кроки у важкі для країни часи, дуже символічно отримати паспорт саме у День Державного Прапора.

Україна - величезна, могутня і сильна країна, громадянами якої є ми. Як тільки маленька людина з'являється на світ, вона отримує свій перший документ - свідоцтво про народження, в якому вже записано, що він є громадянином своєї держави.

З моменту вручення паспорта починається новий відлік часу... Бути громадянином, означає любити батьківщину, жити з нею одним життям . І головне – берегти її. Для людини найдорожчим на своїй землі є :  її народ, її історія,  її традиції.

Лідери учнівського самоврядування Києва  виступили з ініціативою , провести у День Державного прапора флеш-моб у вишиванках - вибудовати герб України біля Київської мерії.       

Паспорт громадянина України вручатиме юним киянам Київський міський голова Віталій Володимирович Кличко.

Перейти до спискуВерсiя для друку