КМДА Київська міська державна адміністрація


11 липня 2017

З 10 серпня навчально-виховний комплекс «Ерудит» розпочне прийом документів до 1-11 класів

З 10 серпня навчально-виховний комплекс «Ерудит» розпочне прийом документів до 1-11 класів

1 вересня навчально-виховний комплекс «Ерудит» відкриє свої двері у сучасному новозбудованому приміщенні на вул. Яблонської у Солом’янському районі, де окрім гімназійних класів, відкриє і звичайну початкову школу для мешканців району.

За рішенням Київради гімназію «Ерудит» реорганізовано у навчально-виховний комплекс, що дає змогу навчати не тільки учнів 5-11 класів, а також відкрити у цьому комунальному навчальному закладі дошкільні групи і початкову школу.

Так, вже з 10 серпня адміністрація НВК «Ерудит» чекає батьків, які бажають, щоб їх дитина отримала загальну середню освіту саме у цій школі.

Нагадаємо, що початкова школа НВК «Ерудит» - є звичайним загальноосвітнім навчальним закладом І ступеня, що буде обслуговувати, в першу чергу, мікрорайон вул. Гетьмана, вул.Яблонської, вул.Землячки та інші.

Шановні батьки! Уточнену інформацію щодо мікрорайону навчального закладу можна дізнатись в управлінні освіти Солом’янського району.

За інформацію Солом’янського районного управління освіти, наразі передбачається, що до мережі початкової школи буде входити  8 класів, відповідно по 2 класи на паралелі, з першого по четвертий, але за потреби громадян можуть бути відкриті додаткові класи.

Нагадуємо, для зарахування дитини до школи батьки або особи, як їх замініють, мають надати: заяву на ім’я директора школи, копію свідоцтва про народження дитини та медичну довідку.

Вступ до гімназійних класів, з 5-11 клас, відповідно до законодавства України відбуватиметься за результатами співбесіди.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.