Головна  →  Новини районів  →  7 липня 2017

Дошкільний навчальний заклад №249 Святошинського району мандрує стежками літа

Дошкільний навчальний заклад №249 Святошинського району мандрує стежками літа

       Літо - це пора яскравих вражень. І хто, як не природа «заохочує» дітей відкривати таємниці довкілля, насолоджуватися красою буяння зелені, активно рухатися, гратися, брати участь в естафетах, змаганнях, бути на свіжому повітрі тощо. А це і є «сходинками» до зміцнення здоров’я дітей — як фізичного, так і психологічного.

Літній період особливо сприятливий для зміцнення здоров’я дітей, їх повноцінного розвитку. Важливо всесторонньо використати сприятливі для зміцнення здоров’я дітей умови літнього часу і домогтися, щоб кожна дитина зміцніла і загартувалася.

Задля успіху літньої роботи педагогічний колектив дошкільного навчального закладу №249 своєчасно та ретельно планує свою роботу.

    Кожен день у ДНЗ є цікавим, насиченим та змістовним. Діти залюбки щодня відвідують садочок, дізнаються багато нового, отримують купу вражень та позитивних емоцій.

Цікавими  видалися свята:

-       інтелектуальна гра-розвага «Розумниці і розумники». Діти проявляли свою кмітливість, ерудицію, логічне мислення, а журі мало змогу оцінити рівень розвитку розумових, сенсорних, творчих здібностей дітей;

-        на свято «Івана Купала» до дітей завітали в гості Лісова Мавка, Баба Яга, Ліший, Івана Купала. Дошкільнята разом з героями співали купальських пісень, водили хороводи, прикрашали «марену» стрічками, перестрибували через вогонь, дівчата плели вінки та опускали їх на воду.

Поряд з активним відпочинком, дошкільнята доглядають за городами та квітниками (прополюють, поливають). На очах у дітей ділянка землі перетворюється на справжній килим. Діти отримують насолоду, споглядаючи результат своїх зусиль.

       Кожна хвилина перебування в закладі залишає по собі приємні спогади, багато радості та сміху.

Перейти до спискуВерсiя для друку