Головна  →  Новини  →  20 серпня 2014

23 серпня у столиці відзначать День Державного Прапора України

23 серпня до Дня Державного Прапора України у столиці відбудуться урочистості. Так, розпочнеться святковий день з церемонії підняття Президентом Державного Прапора України у столиці.

Після цього традиційно на щоглі біля приміщення Київської міської ради за участю мера столиці Віталія Кличка, депутатів Київради нинішнього та попередніх скликань, громадськості піднімуть Державний Прапор України. Замайорять жовто-блакитні стяги в усіх районах міста та на будівлях державних установ.

Біля приміщення Київради заплановане урочисте вручення паспортів громадянина України шістнадцятирічним киянам, які досягли значних успіхів у навчанні, спорті та мистецтві.

Крім того, на Хрещатику (біля приміщення Київської міської ради) розгорнуть Великий Державний Прапор України.

Після завершення офіційних урочистостей на центральній вулиці столиці розпочнуться благодійні змагання з велосипедного спорту «Media Horizon Cup». Основною метою заходу стане збір коштів для допомоги пораненим солдатам, що перебувають у військовому шпиталі. Змагання проходитимуть серед велосипедистів-любителів та представників ЗМІ.

Також 23 серпня, у день 25-річчя Балтійського шляху та День прапора України, о 18:00 на Європейській площі біля Українського дому Посольства Литви, Латвії і Естонії організовують акцію солідарності – символічний живий ланцюг.

Перейти до спискуВерсiя для друку