Головна  →  Новини  →  23 червня 2017

Цікавий відпочинок. Літо - 2017. Закриття табору «Водограй» на базі середньої загальноосвітньоїшколи №140 Святошинського району

Цікавий відпочинок. Літо - 2017. Закриття табору «Водограй» на базі середньої загальноосвітньоїшколи №140 Святошинського району

23 червня завершив роботу табір відпочинку «Водограй» на базі СЗШ №140 Святошинського району. Цього дня в актовій залі школи відбувся святковий захід «Прощавай, наш табір «Водограй». Вихованці табору отримали грамоти та солодкі призи за активну участь в табірних заходах, а саме за участь в «Талант-шоу», призові місця в першості табору зі спортивного орієнтування та авіамоделювання. Діти співали, танцювали та декламували авторські вірші. На завершення переглянули улюблений мультфільм в шкільному кінозалі.

Та все ж хочеться пригадати, як відпочивали діти.

У приміщенні школи було обладнано кімнати для відпочинку дітей, актова зала, кінозал, кімнати для гурткових занять, дві спортивні зали, басейн, шкільний спортивний майданчик.

Щодня у таборі проводились ранкова зарядка у внутрішньому дворику школи. Після сніданку – гурткові заняття: з образотворчого мистецтва, хореографії, співів, авіамоделювання, конструювання повітряних зміїв, комп’ютерної графіки, плавання в шкільному басейні, а також мовний гурток та гурток спортивного орієнтування. Відбувалися спортивні ігри та змагання, рухливі ігри, екскурсії до паркової зони поблизу Святошинського озера.

Життя у таборі було насичене різноманітними подіями. Ось найяскравіші його сторінки.

 На початку відкриття табору кожен загін презентував свою назву, девіз та газету – це був День загону та відкриття табору відпочинку «Водограй». Всім відомо, що діти люблять щось вигадувати, тому цей день був веселим і насиченим.

Вихованці табору здійснили екскурсію до Центру творчості дітей та юнацтва Святошинського району. Теплий прийом, нові враження, веселий настрій викликали бажання відвідувати цей центр творчості та займатися цікавою творчою справою – такі відчуття залишились у дітей від побаченого.

Режим дня табору був розписаний по хвилинах. Ранкова зарядка, сніданок, а далі заняття в одному гуртку замінювалися іншими.

Запам'яталася дітям зустріч з офіцером поліції, який провів бесіду з правил дорожнього руху. Також відбулася зустріч з волонтерами громадської організації «Щаслива лапа». Дітям надзвичайно сподобалася розповідь про тварин та чому ми маємо їх захищати. Волонтери намагалися достукатися до кожного дитячого серця, виховати небайдужість і відповідальність до наших менших друзів.

Не була порожньою й шкільна актова зала протягом всієї зміни. Діти переглянули одинадцять вистав, чималу кількість мультфільмів, тут проходив конкурс талантів вихованців табору.

Незабутніми були два дні походів до паркової зони поблизу Святошинського озера. Діти не кожного дня бувають на природі, тому ці дні були одні із найяскравіших.

Незабутньою для вихованців була екскурсія до зоопарку. Зустріч з тваринами залишила приємні враження у дітей.

Кожен день у таборі відпочинку «Водограй» на базі СЗШ №140 був цікавим, насиченим та змістовним. Діти залюбки щодня відвідували наш табір, дізналися багато нового, отримали купу вражень та знайшли нових друзів.

Перейти до спискуВерсiя для друку