КМДА Київська міська державна адміністрація


16 червня 2017

Цікавий відпочинок. Літо - 2017. Дитячий табір відпочинку "Смайлик" на базі середньої загальноосвітньої школи №206 Святошинського району

Цікавий відпочинок. Літо - 2017. Дитячий табір відпочинку "Смайлик" на базі середньої загальноосвітньої школи №206 Святошинського району

            Відпочинок у таборі "Смайлик" на базі СЗШ № 206 Святошинського району триває! Так 9 червня пройшов   День спорту та здоров'я. Веселі старти виявили найспритніший, найшвидший, найдружніший гурт табору. Ним стала команда школи № 206. А футбольний міні-чемпіонат довів, що футбол - це найулюбленіший вид спорту, яким захоплюються не тільки хлопці, а й дівчата. 

        Початок наступного тижня 12 червня був справді фантастичним. Адже до себе на гостину вихованці табору запросили казку. Кожен гурт інсценізував свій улюблений твір. Глядачі разом із маленькими акторами допомагали витягати ріпку, виховувати ледачих мишенят із казки "Колосок", разом з песиком шукали загублену рукавичку та переживали за неслухняного Колобка. 

        День англійської мови припав на 13 червня. Цього дня діти не тільки спілкувалися англійською, а й змагалися у брейн-ринзі, який виявив кращих знавців іноземної мови - це 3-й гурт СЗШ №206 та 6-й гурт СШ №196. День завершився розважальною шоу-програмою з дискотекою.

         А ось 14 червня у таборі було все не так, як завжди. Адже, це був День Навпаки. Діти із задоволенням придумували різні пустощі: замість вітання прощалися, шульги ставали праворукими, носили одяг навиворіт.

         Але всі цікавинки ще попереду...



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.