КМДА Київська міська державна адміністрація


15 червня 2017

Цікавий відпочинок. Літо – 2017. Дитячий табір відпочинку "Сходинки до інформатики" на базі загальноосвітньої школи № 268 Оболонського району

Цікавий відпочинок. Літо – 2017. Дитячий табір відпочинку "Сходинки до інформатики" на базі загальноосвітньої школи № 268 Оболонського району

Дитячий табір відпочинку з денним перебуванням «Сходинки до інформатики» на базі школи І ступеня № 268 Оболонського району м. Києва працює з 30 травня 2017 року.

Головними завданнями табору є:

  • створити для дітей хороший емоційний настрій;
  • сприяти розумовому і фізичному розвитку школярів;
  • поглиблювати знання з англійської мови, інформатики та інших навчальних предметів;
  •  виховувати почуття патріотизму, дружби і колективізму;
  • прищеплювати любов до рідного краю, до праці, до природи;
  • виявляти інтереси, захоплення дітей, розвивати бажання набути нові знання, вміння, навички;
  • прищеплювати навички культури спілкування та культури поведінки.

Щодня у таборі щодня проводяться різні цікаві заходи згідно навчальної програми. В день відкриття дитячого табору відпочинку дітей зустріли герої українських казок Гануся та Іванко і провели з ними цікаву розважальну програму.

До Міжнародного дня захисту дітей вихованці дитячого табору відпочинку «Сходинки до інформатики» 1 червня 2017 року відвідали ДОЕЦ, де відбулось урочисте відкриття табірної зміни. Продовжилось святкування урочистою лінійкою в таборі та дискотекою.

Кожний день в таборі є тематичним. До Дня інспекторів руху, що проходив 2 червня, працівники патрульної поліції провели з вихованцями табору цікаве заняття, під час якого діти засвоїли правила дорожнього руху, ознайомилися з різними дорожніми знаками, розігрували різні ситуації, що можуть трапитися під час руху пішохода. А також, мали змогу посидіти за кермом патрульної машини. В кінці заняття всі отримали цікаві книжки з правилами поведінки на дорозі та чудовими ілюстраціями.

Повчальною та цікавою виявилась екскурсія до музею історії пожежної техніки м. Києва, що відбулася до Дня охорони навколишнього середовища. Учні пригадали правила поводження під час пожежі та побачили засоби гасіння пожеж як сучасні так і минулого.

До Дня України діти відвідали музей історії України, де для них було проведено цікаву екскурсію та захоплюючі квести “В пошуках скарбу” та “Таємниця дружинного скарбу”. Вихованці отримали великий заряд позитивних емоцій та гарного настрою.

В День здоров'я діти побували на пішохідній екскурсії «Володимирська гірка - Андріївський узвіз – Пейзажна алея »,  дізнались цікаві факти з історії України та рідного міста Києва.

На базі дитячого табору відпочинку “Сходинки до інформатики” з денним перебуванням дітей при школі І ступеня №268 Оболонського району м.Києва функціонує мовна школа. Щодня по загонах проводяться у різноманітних формах заняття з англійської мови з використанням сучасних методик, інтерактивної дошки, проекторів, а також проводяться різноманітні ігри та квести на свіжому повітрі . 

Вихованців табору до закінчення зміни чекає ще багато захоплюючих подій, занять та екскурсій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.