Головна  →  Новини  →  7 червня 2017

Цікавий відпочинок. Літо – 2017. Дитячий табір відпочинку «Ромашка» на базі спеціалізованої школи № 269 Голосіївського району

Цікавий відпочинок. Літо – 2017. Дитячий табір відпочинку «Ромашка» на базі спеціалізованої школи № 269 Голосіївського району

Закінчився навчальний рік і для школярів розпочалася  весела та цікава пора  - канікули! Літні канікули не можна уявити без активного відпочинку, казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. І це все діти отримують  у пришкільному таборі відпочинку.

За час перебування в таборі діти товаришують, вчаться працювати у колективі, дізнаються багато цікавого, розкривають свої таланти та вподобання, усвідомлюють важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку.

Цього року в дитячому таборі відпочинку «Ромашка» на базі спеціалізованої школи №269 відпочиває 116 дітей. Кожен день вихованців табору насичений цікавими подіями, незвичайними зустрічами, фантастичними пригодами.

На базі табору працюють гуртки «Інформативний», «Хореографічний», «Лялька-мотанка», «Ліпка», «Чарівний пензлик», «Умілі ручки».

За перший тиждень роботи табору проведено святковий концерт у рамках відкриття табору, вікторини «Я – уважний пішохід» та «Царство живої природи», конкурси малюнку на асфальті «Сонце дитинства» та «Здрастуй, любе літечко»,  до Міжнародного дня захисту дітей  - правову годину «На щасливе дитинство ми маємо право» у районній бібліотеці, музичний лекторій «Спасибі, музико, тобі» від колективу «Октава», розважальна програма «Фестиваль дитячих розваг». Діти відвідали майстер-клас з акторської майстерності та виставу «Пригоди Тома Сойєра» від акторської студії, а також пожежно-технічний лекторій «Не залишайте дітей  самих без нагляду дорослих».

На базі навчального закладу діє мовний табір, в якому працює 7 мовних груп з французькою та англійською мовами навчання. У таборі  відбувається спілкування дітей іноземними мовами в різних формах ігрової діяльності, удосконалюються навички та вміння усного мовлення, діти оволодівають  знаннями про культуру, історію країн, мову яких вивчають.

Під час проведення занять використовуються відеосюжети, презентації, робота з коміксами, аудіо матеріали, роздатковий матеріал, проектування та проведення майстер-класів з удосконалення лінгвістичних навичок. 

Перейти до спискуВерсiя для друку