КМДА Київська міська державна адміністрація


6 червня 2017

«Безмежна мрія в маленькому серці»

«Безмежна мрія в маленькому серці»

02 червня 2017 року в рамках відзначення Міжнародного дня захисту дітей на літній естраді Міського саду Центрального парку культури та відпочинку відбувся міський творчий захід - мюзикл «Безмежна мрія в маленькому серці».

Яскраве театралізоване свято подарували юним киянам вихованці Центру технічної і художньо-естетичної творчості для дітей та юнацтва «Зміна» Дніпровського району міста Києва.

 «Безмежна мрія в маленькому серці» – це сучасна історія про дітей, які живуть у великому місті. Їх вражають стильні, функціональні гаджети, їхні друзі – в онлайні. Будинок, в якому вони живуть, вражає своїм стилем і масштабом, це – будинок мрії, де є все для чудового безтурботного життя. Але є місце, де зручно проводити час в гармонії з природою, у стильному дворику рідного багатофункціонального будинку. Головна героїня дійства – 10-річна Ярослава Чеклова, вихованка ПНЗ „Зміна” міста Києва, смілива, талановита, працьовита дівчинка з неймовірною дорослою силою і любов’ю до життя і творчості. Вона – від народження в інвалідному візочку, це – її особливість.
Її героїня дійства, Емі, своїм прикладом успіху і працьовитості продемонструє, що фізичні обмеження для здійснення мрії – не завада, якщо є віра і підтримка оточуючих. Разом з онлайн-героями, а саме аніме-феями Вінкс, героїня Емі перевтілиться сама і зможе довести маленьким google-поціновувачам, що життя – це не тільки бренд і новомодний гаджет, які є невід’ємними супутниками сучасної успішної людини, а і людські почуття: доброта, любов, дружба, віра і підтримка. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.