Головна  →  Новини  →  12 серпня 2014

Відбулась нарада з питань готовності закладів освіти Голосієва до нового навчального року

Відбулась нарада з питань готовності закладів освіти Голосієва до нового навчального року

12 серпня в Голосіївській райдержадміністрації під головуванням очільника району Миколи Даневича відбулась нарада з питань готовності закладів освіти району до нового 2014-2015 навчального року.

Участь у нараді взяли радник Київського міського голови Ганна Старостенко, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту міста Києва Олена Фіданян, начальник управління освіти Голосіївського району Марина Комракова, керівники районних закладів освіти, працівники санітарно-епідеміологічної станції, представники батьківської громадськості.

Розпочалась нарада з презентації фрагменту першого уроку у 2014-2015 навчальному році для школярів «Україна – єдина країна», який має бути спрямований на утвердження єдності України, нероздільності її території та народу, розвитку вільної та заможної держави.

Опісля до присутніх звернувся Герой України, легендарний політв’язень радянських часів Левко Лук’яненко, який наголосив на тому, що саме на плечі викладачів покладена відповідальна місія з поширення національної свідомості, знань з історії, культури та традицій нашого народу, що стане запорукою виховання та розвитку нового покоління, а як наслідок – і нашої держави.

Начальник управління освіти Голосіївської райдержадміністрації Марина Комракова доповіла про готовність закладів освіти району до нового 2014-2015 навчального року. За словами начальника управління вже 01 вересня всі заклади освіти Голосієва зустрінуть своїх учнів оновленими кабінетами та залами. Також, зважаючи на нестачу вільних місць у дошкільних навчальних закладах столиці, з нового навчального року в садочках Голосієва відкриються 10 нових груп, що дасть можливість 175 маленьким голосіївцям отримати дошкільну освіту.

Директор Департаменту освіти та науки, молоді та спорту Олена Фіданян подякувала всім освітянам району, батькам учнів та дошкільнят Голосієва за посильний внесок у підготовці навчальних закладів району. Незважаючи на скрутні часи, міська влада намагатиметься робити все для того, щоб діти – майбутнє нашої держави - отримували якісну освіту в теплих та охайних класах і кабінетах.

За інформацією http://golos.kievcity.gov.ua/news/1981.html

Перейти до спискуВерсiя для друку