Головна  →  Новини районів  →  30 травня 2017

Учні Києво-Печерського ліцею «Лідер» ознайомилися з роботою морського порту «Южний»

Учні Києво-Печерського ліцею «Лідер» ознайомилися з роботою морського порту «Южний»

29 травня в адміністрації морського порту «Южний» пройшла ознайомча екскурсія для учнів віком 12-14 років Києво-Печерського ліцею «Лідер» №171.
Під час зустрічі юні гості ознайомилися з історією порту, сучасним рівнем технічного оснащення та умовами роботи на підприємстві. Пізніше учні відвідали ДП "МТП "Южний" , де на власні очі побачили, як працює один з найбільших транспортних вузлів України.
- Діти дивувалися масштабам виробничої діяльності морського порту «Южний» і різноманітності робочих та інженерних спеціальностей, затребуваних в порту. Можливо, пройде зовсім небагато часу і колишні ліцеїсти прийдуть в порт вже не на екскурсію, а почнуть тут свою трудову діяльність, - зазначив голова профспілкового комітету адміністрації морського порту «Южний» Алексей Лукич Гладушевский.
Після знайомства з усіма виробничими об'єктами, ліцеїсти вирушили до Музею історії порту «Южний». Експозиція музею повністю розкрила всю багатогранність діяльності порту. На завершення зустрічі діти взяли участь в інтелектуальній грі «Брейн-ринг». Всі учні отримали пам'ятні сувеніри.

Перейти до спискуВерсiя для друку