Головна  →  Новини  →  3 травня 2017

Відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради для обдарованих учнів загальноосвітніх навчальних закладів столиці

Відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради для обдарованих учнів загальноосвітніх навчальних закладів столиці

З  5 травня  до 15 червня 2017 року триває відбір претендентів на призначення персональних стипендій Київської міської ради для обдарованих учнів загальноосвітніх навчальних закладів столиці.

Стипендії призначаються відповідно до рішення Київської міської ради від 15.03.2012 № 207/7544 «Про персональні стипендії Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей міста Києва».

Право на отримання стипендії мають учні 8-10 класів 2016-2017 навчального року, які мають високий рівень успішності (9-12 балів) з базових дисциплін, що підтверджується табелем про успішність; є призерами Всеукраїнських та міських предметних олімпіад, Всеукраїнського та міського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, міжнародних конкурсів та інтелектуальних турнірів. Мають високі досягнення у науковій та пошуково-дослідницькій діяльності, що підтверджується публікаціями у науково-популярних виданнях, участю у науково-практичних конференціях, семінарах тощо.

Кандидатури учнів для призначення персональних стипендій подають управління освіти районних в м. Києві державних адміністрацій за рекомендацією керівників загальноосвітніх навчальних закладів шляхом направлення листа-клопотання до комісії та підтверджуючих документів на кожного з кандидатів. Квота для кожного району становить 10 - 15 кандидатур.

Кандидатури учнів загальноосвітніх навчальних закладів, яким призначені стипендії Президента України, Кабінету Міністрів України тощо, на отримання персональних стипендій Київської міської ради в галузі освіти для обдарованих дітей м. Києва комісією не розглядаються.

Перше засідання конкурсної комісії відбудеться в період з 25 червня до 1 липня 2017 року.

Персональна стипендія призначається  терміном на один навчальний рік.

Телефон для довідок 279 89 10.

Перейти до спискуВерсiя для друку