Головна  →  Новини  →  23 травня 2017

VII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у Мистецькому Арсеналі

VII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» у Мистецькому Арсеналі

З 17 по 21 травня у Мистецькому Арсеналі пройшов VII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал», що об’єднує літературу й мистецтво, науку та технології, представляє новинки понад 150 видавництв, секцію ілюстраторів, а також дитячі презентації проектів, тематичні програми.

19 травня вихованці гуртка «Програмування мікроконтролерів» відділу інформаційно-комунікаційній технологій Київського Палацу дітей та юнацтва представили свої проекти на презентації інноваційних винаходів школярів та молоді «Tech Today Hub»:

Проект «U@HOME» — Олександр Недовба та Віталій Мяновський, макет системи «Розумного будинку» на основі технологій Інтернет-речей;

Проект «Взуття–іграшка MagicSlippers» — Дмитро Цибульський, девайс системи безпечного пересування дітей в неосвітлених житлових приміщеннях, з перспективою створення трекера активності дитини. Даний виріб вже впроваджено в серійне виробництво. Стартап зібрав необхідну суму для розробки прототипів.

 Керівник команди – Володимир Іванович Литвиненко, завідувач лабораторії Інтернет-речей Київського Палацу дітей та юнацтва.

Перейти до спискуВерсiя для друку