КМДА Київська міська державна адміністрація


23 травня 2017

Свято юних техніків Оболоні в Центрі науково-технічної творчості молоді «Сфера»

Свято юних техніків Оболоні в Центрі науково-технічної творчості молоді «Сфера»

 В  Центрі «Сфера» відбулось урочисте закриття 28 районної виставки-конкурсу з науково-технічної та декоративно-ужиткової творчості.

    В актовій залі зібралися вихованці гуртків та учні шкіл Оболонського району,  щоб відзначити переможців виставки. Протягом місяця всі охочі відвідували виставку з дитячої творчості, яка в цьому році відрізнялись великою кількістю яскравих та оригінальних робіт.

Всього в виставці взяли участь біля 300 вихованців навчальних закладів Оболонського району – шкіл, ЦНТТМ «Сфера», ЦТДЮ, ДОЕЦ.  Було представлено більше 400  робіт за різними напрямами.

     Захід розпочався з привітального слова директора, а також святкового ролика, що підготували вихованці гуртка “Відеозйомки та монтажу”. Для всіх присутніх виступили колектив бально-спортивного танцю “Данс Сфера” і вокальна студія “Глорія”. Також на сцені відбувся показ моделей одягу та зачісок, які підготували вихованців гуртків «Конструювання одягу», «Моделювання одягу та аксесуарів» та «Юні перукарі».

За підсумками роботи журі біля 100 учасників виставки нагороджені дипломами та подарунками, решта – отримали  дипломи за участь.

Кращі керівники гуртків та  навчальних закладів району отримали грамоти від управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації за активну участь та вагомий внесок у підготовку призерів та учасників.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.