Головна  →  Новини  →  19 травня 2017

Міський етап конкурсу загонів юних інспекторів дорожнього руху отримав своїх переможців

Міський етап конкурсу загонів юних інспекторів дорожнього руху отримав своїх переможців

17 травня 2017 року відбувся Міський етап змагання загонів юних інспекторів руху.

10 найкращих загонів юних інспекторів руху навчальних закладів міста Києва зустрілись на базі спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 250 з поглибленим вивченням математики Деснянського району міста Києва щоб визначити команду, яка буде представляти наше місто на Всеукраїнських змаганнях.

Захід відкривали організатори конкурсу – Чераньова Ольга Олександрівна, головний спеціаліст Департаменту освіти і науки, молоді та спорту  виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Федоренко Юлія Вікторівна, головний інспектор Департаменту поліції охорони та Дашутіна Олена, представник Департаменту патрульної поліції, та співорганізатори – Державне підприємство «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій» МОЗ України.

Кожна команда доклала максимум зусиль для перемоги. Журі відзначило високий рівень підготовки загонів та завзяття, з яким учасники виборювали призові місця. Але боротьба не завадила дружньому спілкуванню учнів та обміну позитивними емоціями.

За результатами конкурсу:

І місце – команда «Крутий поворот» школи І-ІІІ ступенів № 190 Деснянського району міста Києва

ІІ місце – команда «Форсаж» середньої загальноосвітньої школи 
І-ІІІ ступенів № 4 Дніпровського району міста Києва

ІІІ місце – команда «Дорожній вісник» школи I - III ступенів N 219 Оболонського району міста Києва.

Почесними гостями та спонсорами заходу стали представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні, громадської організації Traffic Challenge  та ТОВ «Ем Ем Сі Україна». Вони привітали переможців теплими словами, цінними призами та пам’ятними сувенірами.

 Вітаємо наших переможців та бажаємо їм успіху на Всеукраїнських змаганнях!

Перейти до спискуВерсiя для друку